Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ύβρις


Προφανώς κάθε κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας και το δικαίωμα της υπεράσπισης. Έτσι κι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας έχει κάθε δικαίωμα σε δίκαιη δίκη και πλήρη νομική κάλυψη.

Επιπλέον, κάθε δικηγόρος οφείλει να υποστηρίξει τον πελάτη του. Να βελτιώσει το προφίλ του, να καλλιεργήσει αμφιβολίες, να φέρει μάρτυρες υπεράσπισης, να επικαλεστεί «πορίσματα». Καλή-κακή, αυτή είναι η δουλειά του.

Όσο μάλιστα δεν υπάρχει (ή δεν εφαρμόζεται) κώδικας δεοντολογίας απ' τους δικηγορικούς συλλόγους, δεν τίθεται κανένας περιορισμός στη διάμετρο του οχετού λάσπης έναντι του κατηγόρου. Ακόμα κι αν ο "κατήγορος" είναι νεκρός!

Όμως υπάρχει και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Κι ο Κορκονέας, με το απολογητικό του υπόμνημα, υπερέβη τα όρια.

Η υπερασπιστική του γραμμή δεν καλλιεργεί απλώς αμφιβολίες για τις συνθήκες του περιστατικού. Δεν εμφανίζει τον εαυτό του ούτε ως άτυχο, ούτε ως αμυνόμενο, ποντάροντας σε εύνοια και δείχνοντας μεταμέλεια.

Υπεισέρχεται σε ανακριβείς συκοφαντίες για την προσωπικότητα του 15χρονου παιδιού που πέθανε απ’ τη δική του σφαίρα! Επιχειρεί την απαξίωση του νεκρού παιδιού, με στόχο (;) να μειώσει τη βαρύτητα της πράξης του!

Εισάγει δηλαδή τον διαχωρισμό του «καλού» και του «κακού» φόνου!

Αν είναι ένοχος ή όχι και για ποιο αδίκημα, θα το κρίνουν οι «ειδικοί». Αν όμως αυτή η υπερασπιστική γραμμή «δικαιωθεί» απ’ την ελληνική δικαιοσύνη, η πολυδαίδαλη ελληνική νομοθεσία θ’ αποκτήσει έναν ακόμη νόμο: την αυτοδικία!

Η αυθόρμητη ασέβεια του κατηγορούμενου έναντι του νεκρού παιδιού απαλλάσσει ακόμα και έναν ουδέτερο παρατηρητή από το δίλημμα μήπως ο κατηγορούμενος είναι κατά λάθος δολοφόνος.

Ακόμα κι αν η σφαίρα τελικά εξοστρακίστηκε, με το υπόμνημά του ο κατηγορούμενος μας είπε ότι καλώς έγινε το φονικό! Αυτή η ασέβεια είναι ύβρις.

Κι αυτή είναι τελικά η διαφορά του δολοφόνου απ’ τον εκτελεστή: ο δολοφόνος σκοτώνει και φεύγει. Ο εκτελεστής πρώτα σκοτώνει και μετά δίνει και τη χαριστική βολή στον νεκρό...

Ωστόσο υπάρχουν και ...καλοί μαθητές σ’ αυτόν τον κόσμο! Που ξέρουν ότι μετά την ύβρη, έρχεται η νέμεσις κι η τίσις. Όσο μεγαλύτερη είναι η απρέπεια (φόνος και ασέβεια μνήμης νεκρού), τόσο μεγαλύτερη θα είναι κι η τιμωρία.

Για τον κατηγορούμενο δεν ξέρω ποια τιμωρία θα είναι πιο βαριά. Δεν ξέρω αν είναι βαρύτερα τα ισόβια δεσμά ή οι ισόβιες τύψεις. Δεν ξέρω καν αν νιώθει καλύτερα τώρα ή όταν πραγματικά καταλάβει τι έκανε...

Για τον συνήγορό του όμως (τι ειρωνεία: Αλέξης εναντίον Αλέξη...) μπορώ να φανταστώ ποια μπορεί να είναι η τιμωρία: να χάσει μια υπόθεση έως τώρα άχαστη στα δικαστικά χρονικά της χώρας. Να γίνει ο πελάτης του ο πρώτος αστυνομικός που σκοτώνει και τιμωρείται!

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήθελε να σπουδάσει Νομική, όταν μεγαλώσει. Όμως δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, γιατί ο κατηγορούμενος ένιωσε ότι δεν ήταν ένα «κανονικό παιδί». Μπορεί τουλάχιστον κανείς, έστω και τώρα, ν’ απαντήσει στην απορία που τραγούδησαν οι Τρύπες;

Τα κανονικά παιδιά
Γεννιούνται κανονικά
Μεγαλώνουν κανονικά
Ονειρεύονται κανονικά
Ερωτεύονται κανονικά
Και πεθαίνουν κανονικά

Ω! (πέσ' μου) Μαμά
Πες μου τι γίνεται μ' εκείνα τα παιδιά
Που αν και γεννιούνται κανονικά
Δεν μεγαλώνουν κανονικά
Δεν ονειρεύονται κανονικά
Ούτ' ερωτεύονται κανονικά
Πες μου αν πεθαίνουν
Πες μου πεθαίνουν ;
Πες μου αν πεθαίνουν κανονικά

46 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Τον γάμησες κανονικά... τον "κυριο" Κούγια....
Ευγε!!!!!!!!!
:-)))

ikor είπε...

χεχε!

Για πρώτο σχόλιο στο blog μου έγραψες!

Καλώς ήρθες aKanonisti!

Eirini είπε...

Μάλλον λάθος Αλέξη δολοφόνησαν..
Τι ντροπή.. Να πω ότι το περίμενα από αυτόν τον σιχαμερό, θα με πείτε προκατειλλημένη..

Μια απορία έχω ωστόσο... Ποιές πλάτες τον καλύπτουν μια ζωή, και με τίποτα δε "θάβεται" πια αυτό το πλάσμα..

Μια ζωή εμφανίζεται την πιο ακατάλληλη στιγμή..

Eirini είπε...

Και τώρα που το θυμήθηκα.. ήξερε το αγόρι μας-δήμαρχος Αρταίων, και τον σάπισε στο ξύλο, στο ηρωικό ματς Αναγέννηση-ΠΑΣ Γιάννενα..

Νομίζω από τις πιο σημαντικές στιγμές, της τοπικής αυτοδιοίκησης..

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε ikor
Δεν ξέρω αν θα φάει ισόβια, αλλά από ισόβιες τύψεις δεν θα κινδυνεύσει. Ο κ. Κορκονέας μας απέδειξε ήδη πόσο εγκληματικά αναίσθητος και φιλοτομαριστής είναι...

Πολύ καλό ποστ!

VAD είπε...

Να προσθέσω στο σχόλιο της Ειρήνης,
Οπαδοί Βέροιας,τον σάπισαν στο ξύλο!Αριστούχοι!

dyosmaraki είπε...

Συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ και προσυπογράφω.
Μέσα σε ένα κλίμα κρίσης, όξυνσης, αντιπαραθέσεων και δύσκολων στιγμών που διανύουμε οι δηλώσεις Κούγια και κατηγορούμενου είναι σαν να είναι βαλτές για να ρίξουν λάδι στη φωτιά.
Η μήπως είναι????

τσότσος είπε...

Δηλαδή τί πάει να μας πει ο Κούγιας Γιάννη; Δικαιώστε τον πελάτη μου, απάλλαξε την κοινωνία από ένα "αλήτη" (συγνώμη Αλέξη που αναγκάζομαι εικονικά να σε προσβάλω...), τί άλλο θέλετε ρε μικροαστοί;
Τρομερό σαν σκέψη ακόμα και για άνθρωπο σαν τον Κούγια...
Δεν καταλαβαίνω απλά τί επιδιώκει...
Καλή σου μέρα!

katerina είπε...

Καλημέρα Ikor,
ναι είναι τόσο ακραίος, τόσο τραμπουκος, ο Κουγιας, που με βάζει σε δευτερες σκέψεις.
Δεν μπορώ να τον θεωρήσω τόσο κακό δικηγόρο, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η θέση του εντολέα του γίνεται ακόμα πιο δυσχερής με όλη αυτήν την προκληση στο λαικό αισθημα. Μακάρι να είναι μόνο η μανία του για δημοσιοτητα, ή ένας τραγικός τρόπος να υπερασπιστεί τον πελάτη του, και όχι μια κίνηση που σκοπό έχει να δώσει καλυψη στην αστυνομική αυθαιρεσία, να χωρίσει ακόμα περισσότερο τα μπλοκς της κοινωνιας και της Αστυνομίας.

Δεν υπήρξα ποτέ συνωμοσιολάγνα, αλλά δεν πιστευω κιολας ότι δεν υπάρχει επαφή του Παυλοπουλου και του Χηνοφώτη(αληθεια αυτός είναι υπαρκτό προσωπο;;;;)με τον Κουγια.
Πιστευω ότι κάτι πάνε να διαχειριστούν σε κεντρικό επιπεδο.
Πιθανά ακόμα μεγαλύτερη όξυνση, ακόμα μεγαλύτερη κοινωική αναταραχή,΄για να λειτουργήσουν τα φοβικά αντανακλαστικά μιας μερίδας της κοινωνίας. Στο κομμάτι της κοινωνίας που η Κυβέρνηση απευθυνεται. Γιατί, ας μην΄αυταπατόμαστε, ποτέ οι κοινωνίες δεν είναι ομοιογενείς.
Μακάρι να κάνω λάθος, και να είναι πρωινό παραληρημα συνωμοσίας το δικό μου.

Laplace είπε...

καλημερα φιλε Ικορ..
'Θελημα θεου' ειναι να ταλαιπωρει τα μυαλα μας ο Κουγιας..
Πραγματικα τον εσκισες οπως εγραψε η Ακανονιστη..
φοβερη αναρτηση,100 βρισιες δεν θα 'χτυπουσαν' τοσο..

καλο ΠΣΚ φιλε Ικορ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει λόγος να ασχολειτε καποιος λογικος ανθρωπος με τον εν λόγω Κύριο. Αλλωστε ο ιδιος ειναι θυμα εξοστρακισμενης γόβας απο την Κα Βατιδου. Οποτε αμεσως ως γερακομάτης αντελήφθηκε τα πάντα. Οσο για το ποιόν του μικρου Αλέξη πιστευω οτι εκ παραδρομής προστέθηκε το ποιόν του μεγάλου Αλέξη. Γιατι διάολε ταιριάζει απόλυτα. Για ανακινησετε λίγο την μνημη σας, Μαντράκιας, Γοβάκιας,Π ροεδρος ΠΑΕ Ιωαννινων, Βαλλιανάτος, κ.λ.π.

vbesiou είπε...

Το τραγούδι αυτό το σκεφτόμουνα κι εγώ...

"Πες μου αν πεθαίνουν κανονικά..."

ikor είπε...

Καλησπέρα Eirini!

Τελικά καταλήγω ότι χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι. Για να βλέπουμε πώς ΔΕΝ πρέπει να γίνουμε.

Και να τιμωρούνται (όχι απαραιτήτως με χειροδικία). Για να καταλαβαίνουμε ότι ο αμοραλισμός έχει μεγάλο κόστος.

Εμένα πάντως μου θυμίζει τον Μητσάρα της δικηγορίας. Όπου μυρίζεται δημοσιότητα, εμφανίζεται!

ανεστης είπε...

Μπράβο φίλε!
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορύσε να δικηγορεί ο Κούγιας. Εκτός κι αν έχει θυμώσει κι αυτός τόσο πολύ με τη δολοφονία του Αλέξανδρου που κάνει ότι μπορεί για να καταδικαστεί ο μπάτσος...

ikor είπε...

Γεια σου Ανορθόδοξε και καλώς ήρθες!

Κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έκανε. Ξέρεις πότε; Όταν το κάθε παιδί του γίνει 15 χρονών και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στη ζωή!

Δεν νομίζω ότι θα έχει τύψεις, με τα έως τώρα δείγματα γραφής. Αλλά δεν νομίζω ότι θα τον αφήσει και αδιάφορο...

ikor είπε...

Καλησπέρα VaD.

Απ' ό,τι φαίνεται, πρέπει να έχει εθισμό στο ξύλο. Μπορεί να του αρέσει κιόλας, ποιος ξέρει...

ikor είπε...

Καλησπέρα dyosmaraki!

Ίσως να πίστεψε ότι πρόκειται για τηλεριάλιτι. Πως ό,τι και να λέμε δεν έγινε και τίποτα.

Ίσως πάλι να νομίζει ότι όσο περισσότερο ερεθίσει το κοινό αίσθημα, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσουν την ψυχραιμία κάποιοι εναντίον του και στο τέλος να γίνει συμπαθής!

Διαστροφική η υπερασπιτική του λογική, σίγουρα...

ikor είπε...

Καλησπέρα φίλε τσότσος και καλώς ήρθες!

Ναι, αυτό φαίνεται ότι επιδιώκει. Να μειώσει τη "δημοτικότητα" ενός νεκρού παιδιού!

Να εισάγει τη λογική του "καλού" και "κακού" φόνου!

Να μετατοπίσει το ενδιαφέρον της συζήτησης από τον θύτη, στο θύμα!

Και σε μια χώρα με τόσα λογικά χάσματα, μπορεί να το πετύχει κιόλας!

Than Blu είπε...

Και ΄μένα οι πρώτες μου σκέψεις ήταν το συνταγματικό δικαίωμα του καθενός για υπεράσπιση και λίγο πολύ περίμενα ενα τέτοιο υπόμνημα, πιστεύοντας οτι δεν θα εκπλαγώ πολύ.

Έκανα λάθος. Και μετά από όλο αυτόν τον διασυρμό του "πόσο καλός μαθητής ήταν" (stay at school, kids. Or die!) ήρθε το τελειωτικό χτύπημα του "Αν άξιζε να πεθάνει θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη" που με άφησε κυριολεκτικά κάγκελο (μεταφορικά!), με ένα συναίσθημα που μπορεί μόνο να περιγραφτεί με την γνώριμη καρτουνίστηκη έκφραση του να κουνάς το κεφάλι αριστερά δεξιά, γουρλωνοντας τα μάτια και φωνάζοντας "yeahbutWHAT?"

Και η καλόβουλη φύση μου φώναζε απελπισμένη μέσα στο κεφάλι μου, "Δε μπορεί, κάτι άλλο εννοούσε. Να, να θα βγέι σε πέντε λεπτά και θα πεί 'ωχ, μαλακία είπα, σόρρυ."

...Αλλά του κάκου.

Ως νέος αναγνώστης σου, ας πώ για δεύτερη φορά (ή μήπως είναι η πρώτη) οτι μ'αρεσει πολύ το γράψιμο σου.

ikor είπε...

Γεια σου katerina!

Βρίσκω λογική σε αυτό που λες. Σε μια τόσο ακραία υπόθεση χρειάζονται ρόλοι:

Ο Παυλόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του "καλού". Καταδίκασε τον κατηγορούμενο με χθεσινές δηλώσεις, πριν καν αρχίσει η δίκη. Και ταυτίστηκε με το δημόσιο αίσθημα.

Κάποιος όμως έπρεπε να αναλάβει και τον ρόλο του "κακού". Κάποιος έπρεπε να γίνει ο δικηγόρος του διαβόλου...

Σίγουρα η υπόθεση θα έχει πολύ ενδιαφέρον ως το τέλος!

ikor είπε...

Γεια σου laplace78!

Πραγματικά νομίζω ότι παίρνει το ρίσκο της ζωής του!

Αναλαμβάνει μια υπόθεση ΑΧΑΣΤΗ! Ποτέ κανείς αστυνομικός στο παρελθόν δεν έχει τιμωρηθεί για φόνο ή βασανισμό!

Αν χάσει, γράφει ιστορία!!

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο γι' αυτόν να έχει χαμηλό προφίλ ή να συνεχίσει να προκαλεί.

selina kyle είπε...

Συμφωνώ με όλα όσα έχουν ειπωθεί εως τώρα..Αλλά παρακαλώ πολύ ας μην στρέφουμε την προσοχή μας αλλού. Ο Κούγιας ήταν είναι και - όπως φαίνεται - θα είναι ένας σιχαμένος άνθρωπος, ένα βίαιο τέρας που με ελαφριά την καρδία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται όμοια με αυτόν κτήνη...(τι μου φταίνε και τα άμοιρα τα κτήνη..) Αλλά μην αποπροσανατολιζόμαστε..σε λίγο θα καταλήξουμε να πούμε "τον άμοιρο τον Κορκονέα που του έλαχε αυτός ο δικηγόρος"...η προσοχή μας πρέπει να παραμείνει στραμμένη στο δολοφόνο και στην επερχόμενη (πότε?) δίκη. Να μην ξεχάσουμε όχι μόνο για τον Αλέξη αλλά για τους Αλέξηδες του παρελθόντος και πολύ φοβάμαι του μέλλοντος...Εξάλλου ο Κουγιας αρέσκεται στο να προκαλεί μονίμως.Ας μην του κάνουμε το χατήρι να ασχολούμαστε μαζί του...

ikor είπε...

Καλησπέρα sub92!

Πράγματι, η εικόνα του βατιδόπληκτου δικηγόρου να περιφέρεται στα κανάλια με τα αίματα στο πρόσωπο έγραψε ιστορία στα χρονικά της ελληνικής TV.

Αυτός ο άνθρωπος νομίζω ότι λατρεύει να τον θεωρούμε θύμα!

Κι απ' ό,τι φαίνεται μπορεί να κάνει τα πάντα για να το πετύχει...

ikor είπε...

Γεια σου vbesiou.

Κι εγώ αμέσως αυτό σκέφτηκα, μόλις είδα την ασέβεια στο νεκρό παιδί.

Πώς να νιώθει η μητέρα του άραγε;

Άστα, κάποιοι άνθρωποι απλά δεν παίζονται...

ikor είπε...

Γεια σου ανέστη!

Είπαμε είναι διαστροφικός, αλλά δε νομίζω τόσο πολύ.

Μετατοπίζουν αλλού την προσοχή μας, αυτό κάνουν!

ikor είπε...

Καλησπέρα Than Blu και σ' ευχαριστώ πολύ!

Μπα, επίτηδες το έκανε. Ήθελε να εισάγει νέο θέμα στην κουβέντα μας.

Αν δεν το έχει καταλάβει όμως, το θέμα της δίκης δεν είναι αν "έπρεπε" ή όχι να πεθάνει ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Το θέμα της δίκης είναι οι συνθήκες δολοφονίας ενός 15χρονου παιδιού.

ikor είπε...

Γεια σου selina kyle και καλώς ήρθες!

Έχεις δίκιο. Ο αποπροσανατολισμός δεν πρέπει να πιάσει.

Το θέμα της δίκης είναι η δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού. Όχι αν "έπρεπε" ή όχι να γίνει...

Αλήθεια, πότε θα γίνει η δίκη; Όταν ξεσπάσει κανένα άλλο μεγάλο θέμα για να μην έχει ο κόσμος το νου του εκεί;

Για να το πετύχουν αυτό, δε χρειάζεται υπεράσπιση δικηγόρου, χρειάζεται η προσευχή του Εφραίμ!

Ανώνυμος είπε...

Όπως πολύ σωστά είπε και ένας φίλος: Αυτό δεν ήταν υπόμνημα!
Ήταν ΥΠΌνομος πάνω από το ΜΝΗΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το κακό φίλε μου Γιάννη δεν είναι ότι δεν υπάρχει κώδικας δεοντολογίας για τους Δικηγόρους...Το κακό είανι ότι δεν εφαρμόζεται...Η πρώτη αλητεία του κ. Κούγια είναι ή η τελευταία!!!Ο Δ.Σ.Α θα έπρεπε από καιρό να τον είχε στείλει σπίτι του αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς τους δεν έχει τα κότσια να τον στείλει από εκει που ' ρθε!!!
Νομίζω ότι καθένας βάσει της προσωπικής του ηθικής να βάζει τα όρια στο ΠΟΥ και στο ΠΟΤΕ σταματά το "δικαίωμα της υπεράσπισης" και ξεκινά η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Συνεπώς ο όν αυτό (γιατί άνθρωπο δεν μπορεί κανείς να τον χαρατηρίσει) δεν έχει καμία ηθική!!!

ikor είπε...

Καλή σου μέρα ioanna k και καλώς ήρθες!

Δυστυχώς η μη εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας στους δικηγόρους κάνει ζημιά σε ΟΛΟΥΣ τους δικηγόρους.

Όπως η αδυναμία των μηχανικών να ελέγξουν την ασυδοσία ορισμένων μηχανικών κάνει κακό σε ΟΛΟΥΣ τους μηχανικούς.

Όπως η αδυναμία των γιατρών να περιορίσουν το φακελάκι κάνει κακό σε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς.

κ.ο.κ.

Ελπίζω να είναι απλή αβουλία. Τουλάχιστον χθες είδαμε ότι κάποιοι αντέδρασαν από τους δικηγόρους.

ikor είπε...

Γεια σου ΚΑΛΛΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ!

Πολύ εύστοχο το σχόλιο!

Πήραμε άλλη μια γεύση από τον κατηγορούμενο, αλλά δεν θα αποπροσανατολιστούμε.

Δικάζεται ένας φόνος, όχι ένα νεκρό παιδί!!

Ανώνυμος είπε...

"Παρέλαβα κράτος και δεν θα παραδώσω κοινότητα"


«Έφυγε» ο Τάσσος Παπαδόπουλος
12 Δεκεμβρίου 2008, 13:30


Στη μία και οκτώ πρώτα λεπτά το μεσημέρι, έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Τάσσος Παπαδόπουλος.

Ηθελα να στο στειλω με εμαιλ δε ντο εβρισακ στο στελνω σαν σχόλιο γραψε κατι αν θέλεις το αξίζει

ikor είπε...

Ναι, το άκουσα sub92. Ήταν περήφανος πολιτικός!

Τουλάχιστον αυτός έζησε τη ζωή του και άφησε έργο. Δεν έφυγε 15 χρονών από σφαίρα αστυνομικού...

Meropi είπε...

Απορώ που υπάρχουν ακόμα πολίτες που εμπιστεύονται το συγκεκριμένο "Υπερασπιστή" για την υπεράσπιση τους. Προβληματίζομαι και αναλογίζομαι. Μήπως πυροδοτεί ένταση για να ισχυριστεί μετά ότι δεν έτυχε μιας δίκαιης και αμερόληπτης Δίκης???

Σοφία είπε...

Όπως το λες - Ύβρις με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Ρε δεν ντρέπεστε να τα βάζετε με τον Κούγια, τον Μοντελοπνίχτη;

ikor είπε...

Καλησπέρα Μeropi!

Πολύ πιθανό και αυτό το ενδεχόμενο. Του αρέσει να παρουσιάζεται διαρκώς ως θύμα...

Αλλά ξεπέρασε κάθε όριο πια!

ikor είπε...

Καλησπέρα Σοφία!

Η γλώσσα μας έχει τόσο όμορφες λέξεις. Με μια λέξη τα λες όλα!

Ύβρις να συκοφαντείς νεκρούς...

Καλό σου βράδυ!

ikor είπε...

Καλησπέρα ΣΤΕΛΙΟ!

Τα λόγια είναι περιττά πια. Να μην αφήσουμε να μας αποπροσανατολίσει πάντως. Στη δίκη δικάζεται ένας δολοφόνος όχι ένα νεκρό παιδί!

Υ.Γ.: Είμαι στο Ρέθυμνο!

aspro provato είπε...

Ε ρε γλέντια. Εδώ μιλάμε για μια απίστευτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ευρώπη και παρ'όλα αυτά ο ένας και μοναδικός, ο σύζυγος-πατέρας-παράγοντας-τζόβενος-ποινικολόγος κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει τον εαυτό του θέμα. Όταν ήταν μικρός, μάλλον η μαμά του δεν ου έδινε πολύ σημασία.

ikor είπε...

Καλησπέρα aspro provato!

Πρόκειται για τυπικό δείγμα στρεψοδίκη!

Ελπίζω βέβαια να μην του περάσει.

Γιατί αν δικαιωθεί αυτή η λογική, καθένας θα επιχειρεί να δικαιολογήσει έναν φόνο ψάχνοντας το παρελθόν του θύματος!

Όποιος π.χ. είχε κάνει κοπάνα στο γυμνάσιο ή δεν ήταν καλός στην Ιλιάδα θα δικαιούται και μια σφαίρα.....

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα δε άκουσα από κάποιο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ-ΜΑΊΝΤΑΝΟ" των τελευταίων ημερών , τον κ.Ταουξή να λέει ότι για τον ακραίο αυτό τρόπο του "κυρίου" Κούγια τον αγάπησε η ελληνική κοινωνία...
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....!!!!!!!!

ikor είπε...

Καλημέρα ioanna k!

Καλά αυτό που λες προτιμώ να το αφήσω ασχολίαστο. Γιατί αυτά που σκέφτομαι, δε γράφονται......

barel είπε...

Σωστός ο Αγγέλακας. Όσο για τον ποινι-κωλό-γο συνεχίζει να ασελγεί στο πτώμα κάνοντας διαφήμιση στο πόσο σκληρός είναι.

ikor είπε...

Γεια σου barel.

Αμετανόητος παραμένει ο δολοφόνος του παιδιού. Ούτε μια συγγνώμη!

Πραγματικά υπάρχουν πολύ νοσηρά μυαλά...

ikor είπε...

Πάντως εγώ θέλω να υπάρχει δίκαιη δίκη για τον ειδικό φρουρό που πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλέξανδρο.

Εκείνο που δεν δέχομαι είναι η περιύβριση του νεκρού. Τη θεωρώ Ύβρη! Ελπίζω να συμφωνείς.

Σ' ευχαριστώ που πέρασες κι από 'δώ φίλε. Χρόνια πολλά!